86 29 14 65 .......SMS: 22 54 10 50

Magnetterapi

Magnetterapi har bl.a. været brugt i Kina, hvor dateringerne går mindst 2000 år tilbage. Her brugte man små stykker af magnit til at lægge på kroppen.
I dag er Magnetterapi bygget på videnskabelig forskning i magnetfelters positive indvirkning på kroppen.

Det naturlige magnetfelt

Det er almindelig kendt, at hvis jorden ikke havde det naturlige magnetfelt, ville alt liv uddø. Gennem årene er man blevet bevist om det naturlige magnetfelts funktion og nødvendighed.

Denne viden blev især tydeliggjort ved de første rejser i rummet, hvor forsøg viste, at kunstige magnetfelter fik mennesket til at fungere bedre samt at magnetfelter og tyngdekraft er tæt forbundet. Set ud fra den viden ved man, at magnetfelter og terapi kan støtte helbredelsen af en lang række sygdomme – lige fra allergi, psykiske ubalancer og kroniske lidelser til kræftbehandling.
Det amerikanske sundhedsvæsen har blåstemplet pulserende magnetterapi til bl.a. heling af knoglebrud og psykiske lidelser – heriblandt depression og nedtrykthed.

Magneter i hverdagen

Nogle magneter er “statiske” og kendes primært fra vores dagligdag fx. køleskabsmagneten, taskelåse, bukseknapper og diverse skabslåger. Andre magneter er elektromagnetiske.

De findes i industrien som fx i en elmotor eller i en MR-scanner (magnetic resonans scanners), der benyttes til at se ind i kroppens væv. Magneternes udbredelse og teknologi har derfor stor betydning for vores liv og forbrugsverden.

De færreste skænker det dog en tanke, at magneter kan bruges forbyggende og til behandling af en lang række sygdomme.

Sådan bruges magneterne

Til behandling bruges både de statiske- og elektromagnetiske magneter. Sidstnævnte består af pulserende magnetfelter fra et magnetapparat, der moduleres med frekvenser i et specifikt frekvensområde. Magnetisme måles i »gaus«, hvilket fortæller hvilken styrke magneten har og hvor dybt, den kan trænge ned i et givent materiale.

Magneter har en nord- og sydpol og hver pol har en terapeutisk virkning. Nord-polen er oftest den, der bruges og har bl.a. en udvidende effekt på blodkarrene og kan med god virkning bruges til at løsne muskelspændinger og behandle lidelser som fx allergier og smerter.

Syd-polen har en sammentrækkende virkning og bruges til at aktivere væv. Dette giver meget energi til kroppen. Man kan desuden polarisere vand og fødevarer, så de for en mere base-dannende virkning. Her bruges en sydpol til at aktivere og forøge holdbarheden på de givne emner.

Magneter til behandling

Hos Aku-zonen benyttes primært små magneter, der fastgøres med plaster på akupunkturpunkterne. Dette forøger effekten af akupunkturbehandlingen.
Såfremt det kræves, benyttes stærke magneter på min. 20.000 gaus til behandling af kroniske lidelser. Disse magneter er udelukkende til terapeutisk brug og kræver kompetent vejledning og skal ikke bruges ud fra denne korte beskrivelse af magnetterapiens virkemåder.

På klinikken benyttes et EU- godkendt elektromagnetisk apparat, der via applikatorer, som man ligger på under behandlingen, afgiver frekvensbølger. Den elektromagnetiske terapi understøtter den manuelle magnetterapi.

Magnetterapi og virkeområde

Der er videnskabelig og dokumenteret effekt af magnetterapi på smerter i kroppen og til behandling af nogle typer depressioner. Magnet-terapi øger blodgennemstrømningen i kroppen.

Klinikkens erfaring er desuden, at det virker mod smerter i bevægeapparatet, psykiske problemstillinger og forstyrrelser relateret til balancesystemet – bl.a. svimmelhed og kvalme.

magnet-lille_20  magnetterapi_14

HAR DU SPØRGSMÅL, ER DU VELKOMMEN TIL AT SKRIVE EN BESKED TIL OS VIA KONTAKTFORMULAR ELLER PÅ VORES FACEBOOK SIDE

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Ønsker du en opringning? Husk dit telefonnummer

  Din besked

  Ønsker du nyhedsbrev?
  JaNej

  Kontrolspørgsmål (Anti-spam)

  This message is only visible to admins:
  Unable to display Facebook posts

  Error: This IP can't make requests for that application.
  Type: OAuthException
  Code: 190
  Click here to Troubleshoot.