86 29 14 65 .......SMS: 22 54 10 50

Akupunktur mod hovedpine

Alle aspekter i ens liv kan påvirkes af de smerter, som hovedpine fører med sig. En effektiv måde til at behandle smerterne på er brug af akupunktur mod hovedpine, hvilket er en effektiv alternativ løsning, der ikke fører de samme bivirkninger med sig, som man ellers vil kunne opleve ved brug af en medicinsk behandling.

Hos Aku-Zonen har vi blandt andet specialiseret os i akupunktur mod hovedpine og kan derfor hjælpe dig af med de tilbagevendende smerter, som generer dig og påvirker alle aspekter i dit liv.

Professionel behandling af erfaren akupunktur

Aku-Zonen drives til daglig af Kim Haugaard, som er akupunktør med stor erfaring indenfor alternativ behandling med brug af akupunktur.

Med mange års erfaring indenfor akupunktur, kan Aku-Zonen hjælpe dig af med din hovedpine, så du ikke længere skal døje med ubehagelige smerter. Vi vægter højt, at du i forbindelse med en behandling med akupunktur mod hovedpine hos os er glad og tilfreds med forløbet, og at du løbende føler fremskridt efter hver behandling.

Der er i tidens løb mange danskere fra Århus og omegn, der har valgt at få akupunktur mod hovedpine samt en række andre smerter/lidelser. Hvis du gerne vil læse historier fra tidligere kunder, kan du altid se mere her… Læs artikler

Akupunktur mod hovedpine – få mere at vide

Hvis du gerne vil have mere at vide om dine mulighederne for at få akupunktur mod hovedpine, er du mere end velkommen til at kontakte akupunktør, Kim Haugaard, på telefon 86 29 14 65 eller sende en sms på 22 54 10 50.

HAR DU SPØRGSMÅL, ER DU VELKOMMEN TIL AT SKRIVE EN BESKED TIL OS VIA KONTAKTFORMULAR ELLER PÅ VORES FACEBOOK SIDE

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Ønsker du en opringning? Husk dit telefonnummer

  Din besked

  Ønsker du nyhedsbrev?
  JaNej

  Kontrolspørgsmål (Anti-spam)

  This message is only visible to admins:
  Unable to display Facebook posts

  Error: This IP can't make requests for that application.
  Type: OAuthException
  Code: 190
  Click here to Troubleshoot.