86 29 14 65 .......SMS: 22 54 10 50

Akupunktur og kulde i kroppen

Inden for kinesisk medicin er der forskellige årsager til sygdomme. Et af de vigtige symptomer er kendetegnet som kulde. Kulde-symptomer kan groft deles ind i ydre kuldepåvirkning eller indre kulde, der kan give en stribe af problemer fra akutte til kroniske sygdomme.

Akut kulde påvirkning kan give, ømme led og muskelsmerter eller forværring af samme. Et typisk symptom er det man kalder flyvegigt, led smerter der kommer og går, især ved vejrskift, kulde, vind og fugt. Det kan også gøre vejrtrækningen mere besværet og følelse af trykken i brystet. Andre symptomer er også kløe på huden, nemt ved at blive forkølet, løbende næse eller bihuler der stopper især når de bliver eksponeret for kulde, vind eller fugt. Det kan også give kolde, klamme hænder og fødder eller lemmer der bare generelt er kolde.

Dyb indre kulde symptomer er ofte en kronisk tilstand, det kan vise sig ved at uanset hvor mange tæpper du pakker dig ind i, så forbliver du kold. Du har generelt lyst til at drikke varmt og bryder dig bestemt ikke om kulde påvirkning. Indre kulde kan være årsag til manglende fertilitet, svært ved at holde på fostret, dårlig sædkvalitet, nedsat libedo, smerter op til menstruation med klumpet mørkt blod. Indre kulde kan også give problemer med fordøjelsen, såsom diarre, eller meget løs afføring, øget trang til at tisse men kan ikke pga. manglende kraft. Ad åre kan indre kulde også give hedestigninger med eller uden sved. Desuden kan indre kulde også give kroniske blærebetændelser og infektioner. Uanset om det er ydre eller indre kulde så kan det behandles effektivt med akupunktur, moxa (varme) og med varmende og nærende urter.

HAR DU SPØRGSMÅL, ER DU VELKOMMEN TIL AT SKRIVE EN BESKED TIL OS VIA KONTAKTFORMULAR ELLER PÅ VORES FACEBOOK SIDE

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Ønsker du en opringning? Husk dit telefonnummer

  Din besked

  Ønsker du nyhedsbrev?
  JaNej

  Kontrolspørgsmål (Anti-spam)

  This message is only visible to admins:
  Unable to display Facebook posts

  Error: This IP can't make requests for that application.
  Type: OAuthException
  Code: 190
  Click here to Troubleshoot.